Liittyminen - kausi 2018


Seuraan liittyminen tehdään kaudesta 2018 eteenpäin Suomisport palvelun kautta

Tampereen Frisbeeseuran jäsenmaksut vuodelle 2018 ovat seuraavat:

  • Aikuisille 20 €
  • Junioreille 5 €
  • Kannatusjäsenille vähintään 20 €

Jäsenmaksu sisältää TFS:n jäsenmaksun sekä Suomen Frisbeeliiton jäsenmaksun vuodelle 2018. Voit olla usean seuran varsinainen jäsen samana vuonna, mutta kuulut liittoon vain valitsemasi seuran kautta.

Kilpailulisenssit

Suomen Frisbeeliiton alaisuudessa järjestetään kausittain kymmeniä kisoja. Kilpailulisenssin voi hankkia vain Suomen frisbeegolfliiton jäsen. SFL:n jäsenyys sisältyy TFS:n jäsenmaksuun. Suomalaiselle pelaajalle kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n alaisiin kilpailuihin ja PDGA-jäsenyys sisältyy kilpailulisenssin hintaan. PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta lisenssin hintaan. Kaikissa SFL:n kilpailuissa on voimassa liiton ottama vahinkovakuutus.

Kilpailulisenssin hinta on:

  • Aikuisilta 50 €
  • Junioreilta 25 € (vuonna 2000 tai sen jälkeen syntyneet)

Moniin seurakilpailuihin saa osallistua ilman lisenssiä. Lisenssiä ei siis tarvitse jos ei aio osallistua SFL:n kilpailuihin tai euro- ja major-statuksella järjestettäviin kansainvälisiin kilpailuihin. Ratingit liittyvät PDGA-jäsenyyteen, joten niiden saaminen edellyttää kilpailulisenssiä (tai PDGA:n erillisjäsenyyttä).

Lisätietoja SFL:n sivulla http://frisbeegolfliitto.fi/liitto-ja-seurat/lisenssimaksut/. Mikäli lukemisen jälkeen jäi vielä jotain epäselväksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen jasenvastaava [ät] tfs.fi.

Jos liityt ensimmäistä kertaa PDGA:n jäseneksi, voit tilata 15 euron lisähintaan jäsennumerollasi varustetun kiekon ja minikiekon. Sekä uudet että PDGA-jäsenyytensä uusivat henkilöt voivat tilata myös PDGA:n Discgolfer-lehden (http://www.pdga.com/discgolfer-magazine) 35 euron vuosihintaan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.