Tampereen Frisbeeseura


TFS on Tampereella aktiivisesti toimiva frisbeegolfseura. Jäseniä seurassamme on reilusti toista sataa. Toimintaamme kuuluvat erilaisten harjoitusten, kisojen ja muiden tapahtumien järjestäminen Tampereella ja lähikuntien alueella.

Olemme vuosittain mukana erilaisissa tapahtumissa esittelemässä lajia ja seuraamme. Järjestämme myös firmagolf-tapahtumia yrityksille. Huolehdimme lisäksi yhdessä kaupungin kanssa nykyisten ratojen kunnossapidosta ja pyrimme edistämään uusien harrastuspaikkojen rakentamista Tampereelle.

Tampereen Frisbeeseuran kotirata on Legendaarinen Vihiojan frisbeegolfrata sekä kaudelle 2018 valmistuva upea Tampere Disc Golf Center. Tärkein arvomme on, että kaikki voivat liittyä seuraamme ja nauttia lajista, ikään, sukupuoleen tai heittotaitoihin katsomatta. Autamme lajin pariin haluavia kehittymään ja otamme myös mielellään vanhat konkarit vastaan tuomaan haastetta seuralaisille.

Liittymällä seuramme jäseneksi pääset nauttimaan hyvästä heittoseurasta, osallistumaan seuranmestaruuskilpailuihin, mahdollisuuden liittyä BagTag-haasteeseen sekä osallistumaan muihin seuran järjestämiin tapahtumiin. Lisäksi tarjoamme seuralaisille kattavat edut useista frisbeevälinekaupoista.

Tervetuloa iloiseen seuraan!

Tampereen frisbeeseura on myös vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa. Klikkaa siis itsesi mukaan etusivun linkeistä.


Liittyminen - kausi 2020


Seuraan liittyminen tehdään kaudesta 2018 eteenpäin Suomisport palvelun kautta

Tampereen Frisbeeseuran jäsenmaksut vuodelle 2020 ovat seuraavat:

  • Aikuisille 20 €
  • Junioreille 5 €
  • Kannatusjäsenille vähintään 20 €

Jäsenmaksu sisältää TFS:n jäsenmaksun sekä Suomen Frisbeeliiton jäsenmaksun vuodelle 2020. Voit olla usean seuran varsinainen jäsen samana vuonna, mutta kuulut liittoon vain valitsemasi seuran kautta.

Kilpailulisenssit

Suomen Frisbeeliiton alaisuudessa järjestetään kausittain kymmeniä kisoja. Kilpailulisenssin voi hankkia vain Suomen frisbeegolfliiton jäsen. SFL:n jäsenyys sisältyy TFS:n jäsenmaksuun. Suomalaiselle pelaajalle kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n alaisiin kilpailuihin ja PDGA-jäsenyys sisältyy kilpailulisenssin hintaan. PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta lisenssin hintaan. Kaikissa SFL:n kilpailuissa on voimassa liiton ottama vahinkovakuutus.

Kilpailulisenssin hinta on:

  • Aikuisilta 60 €
  • Junioreilta 30 € (vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneet)

Moniin seurakilpailuihin saa osallistua ilman lisenssiä. Lisenssiä ei siis tarvitse jos ei aio osallistua SFL:n kilpailuihin tai euro- ja major-statuksella järjestettäviin kansainvälisiin kilpailuihin. Ratingit liittyvät PDGA-jäsenyyteen, joten niiden saaminen edellyttää kilpailulisenssiä (tai PDGA:n erillisjäsenyyttä).

Lisätietoja SFL:n sivulla (https://frisbeegolfliitto.fi/lisenssi-ja-vakuutus). Mikäli lukemisen jälkeen jäi vielä jotain epäselväksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen jasenvastaava [ät] tfs.fi.

Jos liityt ensimmäistä kertaa PDGA:n jäseneksi, voit tilata 30 euron lisähintaan jäsennumerollasi varustetun kiekon ja minikiekon. Sekä uudet että PDGA-jäsenyytensä uusivat henkilöt voivat tilata myös PDGA:n Discgolfer-lehden (http://www.pdga.com/discgolfer-magazine) 40 euron vuosihintaan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.