Junioritoiminta

Tampereen frisbeeseuran junioritoiminta laajenee kesällä 2022. Järjestämme kesä-heinäkuussa junioreille suunnattuja viikkokilpailuja sekä kaksi juniorikurssia.

Junioreille suunnatut viikkokilpailut pelataan aloittelijaystävällisillä radoilla, eikä aiempaa kilpailukokemusta tarvita. Junnuviikkikset ovat oiva matalan kynnyksen tapa tutustua lajin harrastamiseen kilpailumuotona. Kilpailuissa tulet saamaan neuvoja lajin sääntöihin sekä lajietikettiin. Viikkokilpailut eivät edellytä kilpailulisenssin hankintaa. Tarkemmat tiedot junioriviikkokilpailuista löytyvät seuran kilpailutoiminta-sivulta.

Junioritoimintaan osallistuminen ei edellytä Tampereen frisbeeseuraan jäsenyyttä, mutta jäsenyyden kautta saa rahanarvoisia jäsenetuja, muun muassa alennuksia lajin suurimmista välinekaupoista. Juniorijäsenyys kaudelle 2022 maksaa 5 euroa. Lisätietoa jäsenyyksistä sekä jäseneduista voi lukea liity jäseneksi-sivulta.


Juniorikurssit

Tampereen frisbeeseura järjestää kesällä 2022 kaksi saman sisältöistä juniorikurssia.

Kesäkuussa alkava kurssi: 6.6. – 1.7.
Heinäkuussa
alkava kurssi: 11.7. – 5.8.

Kesäkuun kurssille ilmoittaudutaan tämän linkin kautta:

Heinäkuun kurssille ilmoittaudutaan tämän linkin kautta:

Kurssien sisältö

Kurssin hinta on 50€. Se sisältää kahdeksan (8) harjoituskertaa (1,5h kerrallaan) kokeneen valmentajan ohjauksessa. Kurssille voi ottaa mukaan omat kiekot, mutta niitä ei ole pakko olla. Meillä on tarjota harjoitteluvälineet.

Kursseilla harjoitellaan frisbeegolfin perusteita. Kursseille ovat kaikki tervetulleita taitotasoon katsomatta. Jokaiseen ryhmään mahtuu 10 junioria. Harjoitukset pidetään Tampereen frisbeegolfkeskuksella, Soukonvuorentie 8.

Kurssien aikataulu

Kummallakin kurssilla on kolme ryhmää. Taulukossa ryhmien harjoituspäivät sekä -ajat.

RyhmäHarjoitukset
7-10 vuotiaattiistai klo 16:00 ja torstai klo 16:00
11-13 vuotiaattiistai klo 14:00 ja torstai klo 14:00
7-15 vuotiaat tytöttiistai klo 18:30 ja torstai klo 18:30
Junioritoiminta: Liikunnanohjaaja Lassi

Lassi Vehkalahti

Juniorikurssien valmentaja

Lassi on palkattuna työntekijänä tässä tehtävässä ja vastaa harjoitusten suunnittelemisesta ja vetämisestä. Lassilla on paljon kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta niin koripallovalmentajana Pyrinnössä kuin työstänsä päiväkodissa. Hän on myös intohimoinen frisbeegolffari.