Jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tehdään kaudesta 2018 eteenpäin Suomisport palvelun kautta.

Tampereen Frisbeeseuran jäsenmaksut vuodelle 2021 ovat seuraavat:

 • Aikuisille 20 €
 • Junioreille 4,5 €
 • Kannatusjäsenille vähintään 20 €

Jäsenmaksu sisältää TFS:n jäsenmaksun sekä Suomen Frisbeeliiton jäsenmaksun vuodelle 2021. Voit olla usean seuran varsinainen jäsen samana vuonna, mutta kuulut liittoon vain valitsemasi seuran kautta.

Jäsenenä
 • saat seura-alennusta Powergrip, InnovaStore ja Frisbeemarket
 • voit osallistua Tampereen Frisbeeseuran seuranmestaruuskisoihin perinteisesti syksyllä
 • pääset mukaan talviharjoitteluvuoroille (koronatilanteen salliessa)
 • voit osallistua seuran sisäiseen TFS Bagtag haasteeseen lisätiedot
 • löydät mahtavaa fribaseuraa
 • tuet paikallisten ratojen ylläpitoa
Kilpailulisenssit

Suomen Frisbeeliiton alaisuudessa järjestetään kausittain kymmeniä kisoja. Kilpailulisenssin voi hankkia vain Suomen frisbeegolfliiton jäsen. SFL:n jäsenyys sisältyy TFS:n jäsenmaksuun. Suomalaiselle pelaajalle kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n alaisiin kilpailuihin ja PDGA-jäsenyys sisältyy kilpailulisenssin hintaan. PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta lisenssin hintaan. Kaikissa SFL:n kilpailuissa on voimassa liiton ottama vahinkovakuutus.

Kilpailulisenssin hinta 2021 on:

 • Aikuisilta 62 €
 • Junioreilta 32 € (vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneet)

Moniin seurakilpailuihin saa osallistua ilman lisenssiä. Lisenssiä ei siis tarvitse jos ei aio osallistua SFL:n kilpailuihin tai euro- ja major-statuksella järjestettäviin kansainvälisiin kilpailuihin. Ratingit liittyvät PDGA-jäsenyyteen, joten niiden saaminen edellyttää kilpailulisenssiä (tai PDGA:n erillisjäsenyyttä).

Lisätietoja SFL:n sivulla. Mikäli lukemisen jälkeen jäi vielä jotain epäselväksi, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen jasenvastaava(at)tfs.fi.

Jos liityt ensimmäistä kertaa PDGA:n jäseneksi, voit tilata 30 euron lisähintaan jäsennumerollasi varustetun kiekon ja minikiekon. Sekä uudet että PDGA-jäsenyytensä uusivat henkilöt voivat tilata myös PDGA:n Discgolfer-lehden (DiscGolfer Magazine | PDGA) 40 euron vuosihintaan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Seuran viralliset ajankohtaiset tiedotteet löydät Uutiset -osiosta.

Seuran järjestämien kilpailutapahtumien tiedot löytyvät Kilpailutoiminta -sivulta.

Yleisiä tiedotteita ja talkookutsuja tulee myös seuran Facebook-ryhmään.

Kyllä. Seuran ensimmäinen 8-12 vuotiaille junioreille suunnattu frisbeegolfkoulutus alkaa 24.5. Ensimmäiselle kurssille mahtuu mukaan 10 junioria. Samalla kartoitetaan toiminnan kysyntää, jotta toimintaa voidaan kehittää ja lisätä tarpeiden mukaan.

TFS junioreille suunnattu fribakoulutus

Kyllä kannattaa. Olet oikeutettu seura-alennuksiin, jolla säästät vuoden aikana jo huomattavan määrän välinehankinnoissa. Lisäksi tuet paikallisten ratojen ylläpitoa. Lisäksi olet oikeutettu osallistumaan perinteisesti syksyisin Tampereen Frisbeeseuran mestaruuskisoihin, joka on oiva matalan kynnyksen ja hyvän mielen kilpailutapahtuma tutustua lajiin kilpailumuotona.

Heti kun AVI:n ja sairaanhoitopiirin kokoontumisrajoitukset antavat myöten. Näistä tulee sitten ilmoitukset Uutisiin, Kilpailutoiminta-sivulle sekä seuran Facebook-ryhmään.

Kannattaa tutustua Kilpailutoiminta-sivuun. Sinne tulee näkyville kaikki tulevat kilpailut. Kaikki seuran kilpailut näkee myös Metrixistä listattuna tästä. Kilpailuista tulee myös varmasti postauksia Facebookiin ja Instagramiin.

Seuralla ei ole yhtäkään palkattua työntekijää ja hallituskin toimii omalla vapaa-ajallaan. Seura koostuu jäsenistä ja jäsenten yhteistyöllä saadaan asioita aikaan. Tulethan mukaan talkootoimintaan aina jos mahdollista, niin edistät oman alueesi ratojen kuntoa.

Seura organisoi radoilla talkoita satunnaisesti kauden aikana. Talkookutsut ilmoitetaan pääsääntöisesti seuran Facebook-ryhmässä. Jos huomaat radoilla epäkohtia, voit myös kysyä seuralta suoraan, josko saisit mennä korjaamaan asiaa. Seuralta löytyy kyllä kaikki olennaiset työvälineet. Jos jokin asia aiheuttaa akuuttia vaaraa, esimerkisi kaatumassa oleva puu, otathan yhteyttä suoraan Tampereen Kaupungin puistopuoleen.

Esitä kysymyksiä esimerkiksi seuran Facebook-ryhmässä tai satunnaisissa Instagramin AMA-kyselyissä. Yleisimmät kysymykset voivat päätyä tänne näkyville.

Ohjeita jäsenille