WGE Epilä -Peruttu-

Kilpailu on jouduttu perumaan vallitsevien rajoitusten takia.

Tampereen frisbeeseura järjestää 8.5.2021 kaikille naisille ja tytöille avoimen kilpailun, joka on osa maailmanlaajuista Women´s Global Event-tapahtumaa. Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki naiset ja tytöt, taitotasosta riippumatta. Kilpailussa on tarjolla kaikki olemassa olevat naisten ja tyttöjen kilpailuluokat, joten kaikille löytyy varmasti se oma luokka missä pelata.

Lisätietoa löytyy kilpailun metrix-sivulta. Tervetuloa mukaan!

Seuraamme vallitsevaa pandemiatilannetta tarkalla silmällä, ja noudatamme kaikilta osin viranomaisten ja lajiliiton ohjeistuksia. Tästä syystä rekisteröityminen kilpailuun avataan nyt, mutta osallistumismaksun maksaminen lykätään lähemmäs kilpailuajankohtaa. Kilpailu järjestetään vain, jos se voidaan järjestää kaikkien kannalta turvallisesti.