Petri Anttiroiko – Vuoden 2021 vapaaehtoinen seuratoimija

Suomen Olympiakomitea ja OP Ryhmä valitsivat vuoden 2021 vapaaehtoiseksi seuratoimijaksi Tampereen Frisbeeseuran Petri Anttiroikon.

Tässä Petrin mietteitä ja terveisiä valinnan selviämisen jälkeen:

OP Ryhmä ja Suomen Olympiakomitea valitsevat joka vuosi vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. #kiitosseuratoimija -tägillä merkittyjen postauksien joukosta valikoitui tänä vuonna…allekirjoittanut. Uskomatonta!

Petri Anttiroiko - Vuoden 2021 vapaaehtoinen seuratoimija

Kuva ja teksti Petri Anttiroikon henkilökohtaisesta julkaisusta TFS:n FB-ryhmään

Ei näitä vapaaehtoishommia lajin parissa palkintojen takia tehdä, mutta olin liikuttunut jo siitä marraskuisesta TFS:n IG-postauksesta (kiitos ❤️).

Nyt tämä vuoden vapaaehtoinen -palkinto meinaa jättää tämän höpöttäjän kerrassaan sanattomaksi. Suomessa on lukemattomia seuroja ja niissä paljon huikeita tyyppejä jotka tekevät paljon vapaaehtoishommia rakkaudesta lajiiinsa. Siksi olenkin todella otettu ja kiitollinen tästä huomionosoituksesta. Kiitos kaikille seurakavereille ja TFS:n hallitukselle. Teidän kanssa on hienoa tehdä seurahommia ja puuhata muutenkin lajin eteen.

Hienoa tässä on myös se että frisbeegolf huomioidaan urheilulajina muiden urheilulajien joukossa. Voimme kaikki fribaihmiset tuntea tervettä ylpeyttä tästä hienosta lajista.

Tampereen frisbeeseura saa OP Ryhmältä 3000€ stipendin seuratyön kehittämiseen. Tämän ison ja merkittävän summan haluamme lähtökohtaisesti käyttää seuramme juniorityöhön.

Kiitos OP Ryhmä ja Suomen Olympiakomitea!

TFS ❤️

Petri Anttiroiko valittiin vuoden 2021 vapaaehtoiseksi – Suomen Olympiakomitea

Vuoden vapaaehtoispalkinto on myönnetty TFS:n Petri Anttiroikolle! – Suomen Frisbeegolfliitto


Liity Tampereen Frisbeeseuran jäseneksi täältä: Liity jäseneksi | Tampereen Frisbeeseura